Obiecte gravate cu laserul – un cadou diferit de casa noua!

Ai un prieten care s-a mutat recent in casa noua? Sau poate cunosti o familie care tocmai si-a achizitionat o noua locuinta si te-au invitat pe la ei. Insa nu stii ce anume sa le iei cadou. Vrei sa te diferentiezi, vrei sa le oferi ceva unic, dar in acelasi timp si de calitate?

Avem pentru tine propunerea perfecta. Cum iti suna un obiect personalizat prin serviciul de gravura laser? Noi consideram astfel de obiecte ca fiind un cadou potrivit, din mai multe motive. In primul rand, personalizarea unui obiect prin gravare iti ofera o diversitate exceptionala. Poti personaliza cadoul, alegand dintr-o gama larga de materiale in care sa gravezi.

Obiecte gravate cu laserul - un cadou diferit de casa noua!

Pe ce materiale putem grava cadoul perfect?

Putem sa efectuam gravuri pe materiale precum: piele, metal, piatra, lemn sau orice alt material de natura organica, in afara de PVC. Imagineaza-ti pentru o secunda cate tipuri de cadouri ai putea sa le oferi cunoscutilor. Le poti face cadou un minunat tablou de lemn, in care sa gravezi chiar o casuta si un peisaj vesel cu cativa copacei. Sau le poti grava pe o statueta reprezentativa un mesaj personalizat.

Poti sa le oferi si un sortulet personalizat, gravat in piele, pentru noua bucatarie. O multime de idei ca acestea le vei putea pune in practica, gravand obiectul preferat sau un mesaj aparte pentru cei dragi, pe tot felul de materiale.

In plus, nu doar materialele pot fi personalizate. Poti alege dintr-o gama vasta de produse. Poti personaliza cani, obiecte de imbracaminte, obiecte textile, tablouri sau o alta gama vasta de materiale.

Vrei sa oferi un cadou mai special decat atat? Alege imprimarea digitala

Pe langa serviciile clasice de gravura, iti putem oferi ceva cu totul special, daca vrei sa dai pe spate pe cineva cu un cadou la care nu s-ar fi gandit niciodata. Ce-ar fi sa-i imprimi digital, prin 3D Print un cadou personalizat? Ceva ce va leaga sau ceva reprezentativ pentru amandoi.

In acest fel, de fiecare data cand se va uita la acel cadou isi va aduce aminte de tine, de ziua in care i-ai oferit darul si de clipa frumoasa in care v-ati intalnit. In acelasi timp isi va aduce cu drag aminte de ziua in care a celebrat un nou inceput in noua sa locuinta.

Care sunt cele mai cerute cadouri in aceasta nisa?

Fiecare client al nostru are gusturi si dorinte diferite. Tocmai de aceea oferim si posibilitatea personalizarii oricarui produs. Insa de cele mai multe ori, in aceasta nisa cadourile cele mai cautate sunt obiecte la indemana: cani personalizate, butoni de lemn, accesorii pentru living, textile personalizate.

Insa fiecare este liber sa isi aleaga ceea ce considera de cuviinta. Un singur lucru este insa sigur. Indiferent de obiectul pe care il vei alege pentru a-l oferi cadou, impresia facuta va fi una memorabila. Asta deoarece un obiect gravat poarta cu sine o poveste speciala. O poveste scrisa in lemn sau in metal, povestea unei prietenii ce nu va muri niciodata.