5 obiecte pe care le poti grava cu laserul pentru a le personaliza intr-un mod unic

Gravura laser este o modalitate extrem de precisa si foarte calitativa pentru a personaliza un obiect. Aceasta presupune inscriptionarea pe acel obiect a unei forme neregulate, a unor litere sau a oricarui element grafic, cu o precize milimetrica.

Prin gravare se pot personaliza extrem de multe obiecte ce pot fi folosite mai apoi in diverse scopuri. Fie ca discutam despre materiale promotionale pentru o firma sau poate e vorba despre un simplu obiect personalizat oferit in dar, gravarea poate face ca toate aceste obiecte sa capete o aura aparte.

5 obiecte pe care le poti grava cu laserul pentru a le personaliza intr-un mod unic

Descopera in randurile ce urmeaza 5 obiecte foarte comune pe care le poti grava pentru a le oferi o cu totul alta imagine, personalizata, mult mai placuta si mai atractiva! 

  1. Canile personalizate

Este foarte usor prin intermediul gravurii cu laser sa personalizezi o cana. Poti imprima pe aceasta un mesaj personalizat, pentru o persoana draga. Dar te poti folosi de aceeasi tehnica pentru a realiza dintr-o banala cana un material promotional puternic pentru compania ta.

Poti grava in cana logo-ul companiei si sloganul firmei pe care o reprezinti. Gravura este cea mai rezistenta metoda si totodata cea mai precisa, pentru a personaliza obiecte. Aceasta este imuna la spalare si la posibilitatea de stergere. Asadar, de fiecare data cand vei spala cana, nu trebuie sa ai grija ca aceasta se va decolanta sau isi va pierde din culoare.

  1. Pixurile

Printre cele mai des intalnite cereri de gravare sunt cererile pentru pixuri personalizate. Este foarte la indemana sa iti realizezi un set de pixuri cu sloganul firmei si cu logo-ul, prin aceasta tehnica. Iar mai apoi poti imparti aceste pixuri, folosindu-le ca mijloc de promovare intre posibilii parteneri.

Gravura cu laser va face ca pixurile sa fie mult mai atractive din punct de vedere estetic. In plus, gravura este singura metoda prin care poti personaliza un obiect la scara atat de mica, in acelasi timp pastrand gradul de perfectiune impecabil pe care il ofera aceasta tehnica.

  1. Cartile de vizita din plexiglas

Acestea sunt o modalitate foarte frumoasa si eficienta de a te promova. Daca vrei cu adevarat sa atragi atentia, sa fii perceput ca un profesionist, trebuie sa oferi partenerilor tai o carte de vizita pe care sa o tina minte.

Un om de business primeste in medie zeci de astfel de carti de vizita intr-o luna. Prin gravarea unei carti de vizita plasticate sau chiar pe material lemnos, cu siguranta a ta va fi printre cele pe care le pastreaza.

  1. Invitatii de nunta, de botez sau de eveniment

Si tu ai impresia ca grafica simpla, aplicata pe un material textil sau pe un carton si-a pierdut din valoare de-a lungul timpului? Lumea are pretentia sa primeasca o invitatie unica, ceva nemaivazut pentru a fi cu adevarat surprinsi de evenimentul tau.

Ei bine, prin gravura laser iti putem oferi exact „acel ceva” pe care il cauti. O invitatie personalizata, in relief, cu mesajul si cu grafica pe care ti-o doresti. Putem grava pe material textil, pe carton, pe material cu fibra lemnoasa sau pe orice material organic.

  1. Albume foto si tablouri canvas

Acestea sunt printre cele mai frumoase cadouri pe care le poti oferi unei familii. Imagineaza-ti un intreg album foto sau un tablou de familie care sa surprinda una dintre clipele de glorie ale acelei familii. Un tablou care sa spuna intreaga poveste a unui moment de neuitat.

Iar prin intermediul tehnicii de gravere laser sa poti oferi un dar personalizat, care poate pastra aceasta poveste intacta pe vesnicie, fara problema decolorarii, fara porblema pierderii formei si totodata fara limite in ceea ce priveste personalizarea sa.

Ai unul dintre cele 5 obiecte mentionate in casa? Sau te-ai gandit vreodata ca ai putea oferi un astfel de cadou celor dragi? Spune-ne parerea ta in comentarii!